Това първо по рода си състезание под надслов "Китайският език – радост и игра" е насочено към учениците от началните училища, които с голямо желание изучават китайски език. Чрез платформата те ще имат възможност да демонстрират своите знания, да общуват и да обменят опит помежду си. Надяваме се чрез инициативата да насърчим ентусиазма им в изучаването на този рядък език и да задълбочим познанията им за Китай и неговата култура.

Важно съобщение:

Видеоклиповете на участниците в състезанието „Китайски езиков мост“ за ученици от началните училища вече са качени в Youtube и са отворени за гласуване на адрес: https://www.youtube.com/playlist?list=PLnMSGLfbBOQ41gtZtJwsYUA0kEw2gkQx7

До 30.07.2021 г., 12.00 ч. видеоклипът, събрал най-много гледания, ще получи Награда за популярност, а този, събрал най-много харесвания – Награда за най-харесван видеоклип.

В края на м. юли 2021 г. ще бъдат обявени четири видеоклипа, отличени от журито, в следните категории: Награда за най-добро сценично присъствие; Награда за най-талантлив участник; Награда за най-добро изпълнение; Награда за ораторски талант.

Институт Конфуций – София благодари на всички участници за проявения интерес!