1 Регистрация

Трябва да отговаряте на следните изисквания, за да може да се запишете:

Компютър: Операционна система Windows (7/8/10), препоръчително е да настроите разделителната способност на екрана над 1440 * 900 (минимална настройка над 1366 * 768).

Интернет връзка: Изтеглете софтуера за изпита и проверете скоростта на Вашия интернет. Скоростта на мрежата трябва да достигне 150KB / s или по-висока. Моля, не се регистрирайте, ако скоростта на мрежата не може да бъде постигната. Адрес за изтегляне:

https://test.chinesetest.cn:36165/client.html

След като изтеглите, разархивирайте и стартирайте ExamClient.exe

Камера: стаята да е добре осветена и камерата да предоставя ясна картина;

1. Компютърът трябва да бъде с вградена или подготвена независима камера с висока разделителна способност (повече от 300 000 пиксела).

2. Мобилен телефон с камера, за да изтеглите софтуера, определен от тестовия  център.

④ Влезте в определената за изпита стая 1 час преди началото на теста и поставете мобилния телефон така,  че проверяващият да вижда екрана на компютъра и кандидата;

(1) Квесторите ще могат да проверяват условията в стаята определена за изпит и документите на кандидатите чрез избрания софтуер.

(2) Кандидатите трябва да свържат мобилните си телефони към WIFI мрежата и да включат „самолетен режим“.

(3) Телефонът  трябва да бъде зареден, за да се гарантира, че няма да се изключи по време на изпита.

Слушалки: с чист звук и добра звукоизолация;

Околна среда: Изпитът трябва да се провежда самостоятелно в безопасно, затворено помещение. Забранено е провеждането на открити места като паркове, кафенета, ресторанти и др. Никой друг не може да влиза или излиза от стаята по време на изпита. Забранено е ползването на всякакви помагала. Ако бъде установено нарушение, резултатът от теста ще бъде анулиран.

Забележка:

1) Не е необходимо да водите записки на хартия. Забранено е копирането и записването на тестови въпроси;

2) За да се гарантира коректното провеждане на изпита, Hankao International или тестовият център  може да  събира информация, свързана с теста, включително: име, снимка, видео и аудио записи. Събраната информация се използва до степента, разрешена от закона и когато това е необходимо за  международните  цели на Hankao (като поддържане на безопасно провеждане на изпитите).

2 Admission ticket и оценка

Admission ticket ще бъде изпратен 5 дни преди теста. Резултатите от изпита ще бъдат налични 10 дни след провеждане на HSK и 25 дни след провеждане на HSKK.

Ако имате въпроси, моля, свържете се с нас: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.

Инструкции за изтегляне на сертификат от проведен онлайн изпит HSK и HSKК