Да посрещнем заедно Световния ден на Институт Конфуций!


На 30 септември Институт Конфуций в София чества за четвърта поредна година Световния ден на Институт Конфуций. Този празник се отбелязва във всички Институти Конфуций по цял свят. Тази година акцентът е върху традиционното  китайско бойно изкуство Тайдзицюен.

Гостите ще имат възможност да дегустират благоуханен китайски чай по време  на чаена церемония, да се насладят на изкуството на калиграфията, традиционното изкуство за изрязване на хартия „Дзиенджъ“, да вземат участие в открит урок по китайски език и турнир по тенис на маса.

Всеки, който иска да получи повече информация за дейността на Институт Конфуций, предстоящи събития, курсовете по китайски, изпитите HSK и др., ще може да го направи в обособения Информационен кът. Част от програмата на празника ще бъдат също поздрави от фолклорен ансамбъл „Българани“ и от ученици от столичните училища с изучаване на китайски език.

Заповядайте на 30.09.2017 г. от 11 до 15 ч в двора на Институт Конфуций в София, на адрес: бул. „Александър Стамболийски“ 82 (вход от ул. „Опълченска“).